Porumb Fermentat 2kg Tuttti Csali
search
  • Porumb Fermentat 2kg Tuttti Csali

Porumb Fermentat 2kg Tuttti Csali


14 articol
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

35,00 lei
Cu TVA 2-4 Zile Lucrătoare
qty
În Stock

Vă prezentăm Tuttti Csali - Proumb Fermentat, o momeală unică produsă în Ungaria după o rețetă specială a lui Kiss Janos, un pescar legendar. Această momeală este fermentată la 4kg și 2kg, oferindu-vă o aromă irezistibilă care va atrage peștii ca un magnet.

De ce Tuttti Csali - Proumb Fermentat?

Rețetă secretă: Kiss Janos, cunoscut pentru cunoștințele sale vaste în pescuit, a creat această rețetă specială de momeală fermentată.

Arome irezistibile: Fermentarea naturală conferă momelei o aromă bogată și complexă, care atrage o varietate de specii de pești.

Performanță dovedită: Tuttti Csali - Proumb Fermentat a fost testată și perfecționată de-a lungul anilor, oferind rezultate excepționale în pescuit.

Exclusivitate: Suntem mândri să fim singurii importatori Tuttti Csali în România, oferindu-vă acces la o momeală unică și de înaltă calitate.

Un secret dezvăluit?

Se spune că Kiss Janos l-a învățat pe legendarul pescar Dome Gabor să prepare seria Ferment X. Dar oare i-a dezvăluit și secretul? Rămâne de văzut! Cert este că Tuttti Csali - Proumb Fermentat este o momeală excepțională care vă va ajuta să prindeți peștii trofei.

Nu ratați șansa de a experimenta această momeală unică! Comandați Tuttti Csali - Proumb Fermentat astăzi și descoperiți diferența!

Informații adiționale:

Disponibilă în variante de 4kg și 2kg.

Ideală pentru pescuitul la crap, somn și alte specii de pești răpitori.

Se poate folosi atât proaspătă, cât și congelată.

Comandați acum și prindeți peștii trofei!

TCS2KGP

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs