THE BIG ONE HOOK BAIT IN SALT SWEET CHILI
search
  • THE BIG ONE HOOK BAIT IN SALT SWEET CHILI

THE BIG ONE HOOK BAIT IN SALT SWEET CHILI


  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

34,00 lei
Cu TVA
Diametru Boiles
qty
Stoc epuizat

Boilies-urile gătite The Big One oferă calitate premium, fără ingrediente artificiale, oferind un avantaj semnificativ în capturarea crapilor trofeu și, în consecință, livrând rezultate remarcabile.

Ingredientele sunt bogate în proteine, tratate cu enzime, cu extracte solubile ce conțin aminoacizi liberi. Componentele lichide aderă, de asemenea, la această linie și calitate, încorporând stimulente de apetit și atractanți pentru a amplifica efectul intensificat.

Caracteristic întregii game de boilies este eficacitatea lor în aproape orice circumstanțe, datorită anilor de dezvoltare. Păstrarea pe termen lung în sare menține boilies-urile proaspete, facilitând conservarea ingredientelor la cea mai bună calitate și asigurând eliberarea lor rapidă și eficientă. În plus, s-a dovedit că sarea stimulează interesul de hrănire al crapilor.

Varietatea LEMON&FISH&GARLIC este remarcabil de eficientă datorită conținutului de extract lichid de proteină de pește, iar usturoiul și lămâia sunt alegeri excelente individual în pescuitul crapului. Totuși, combinația acestor trei ingrediente amplifică succesul.

Varietatea KRILL&PEPPER este impresionant de eficientă datorită conținutului de extract lichid de krill, iar extractul de piper singur este o alegere bună în pescuitul crapului. Dar amestecul acestor două ingrediente îmbunătățește și mai mult succesul.

Varietatea INSECT este remarcabil de eficientă datorită conținutului ridicat de extract de insecte de calitate, deoarece insectele constituie o parte semnificativă din dieta naturală a crapului.

Varietatea SWEET CHILI prioritizează iuțeala, care se poate dispersa în apă chiar și la distanțe mai mari, făcându-se detectabilă de pești de la distanță. De asemenea, ajută la selectivitate, deoarece aroma puternică este foarte apreciată de crapii mari.

Disponibile în dimensiuni de 20mm și 24mm, astfel nu e nevoie de compromisuri în ceea ce privește selectivitatea sau timpul de dizolvare.

Fiind o variantă gătită, se înmoaie și se dizolvă lent, influențată de diverși factori, dar aproximativ estimat, este recomandabil să se permită aproximativ 72 de ore, în funcție de dimensiune și temperatura apei.

Cu linia de produse lichide The One The Stim, boilies-urile pot fi făcute și mai intense, evidențiind ingredientul lichid care performează cel mai bine în circumstanțe specifice. Poate fi folosit ca dip, dar chiar și câteva picături sunt suficiente pentru momeală.

Merită subliniate caracteristicile remarcabile ale membrilor familiei The One Bait Paste, deoarece pot crește dimensiunea, timpul de dizolvare și, desigur, atractivitatea boilies-urilor.

The One
98033-202

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs