THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTER  CAJUN
search
  • THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTER  CAJUN

THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTER CAJUN


  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

34,00 lei
Cu TVA
Diametru Boiles
qty
Stoc epuizat

Produsele The One Hook Bait Wafters Solubile evidențiază toate beneficiile momelilor plutitoare. Sunt bucăți care se scufundă lent, ceea ce înseamnă că sunt prezentate chiar deasupra fundului apei, abia atingându-l, atrăgând rapid crapii în căutarea hranei.

Componentele lichide ale The One Hook Bait Wafters Solubile Gold sunt bazate pe extract 100% de alună tigrată, oferind o aromă dulce naturală și una dintre delicatesele preferate ale crapilor, infuzată în boilies. În plus, stimulentele de apetit și atractanții sporesc și mai mult avantajele acestui ingredient valoros.

Componentele lichide ale The One Hook Bait Wafters Solubile Red sunt bazate pe extract de condimente Cajun, care oferă un ingredient lichid ușor picant, piperat și cu aromă de usturoi, ce se dispersează bine în apă. De asemenea, am pus mare accent pe asigurarea faptului că toate produsele noastre conțin aditivi lichizi importanți care armonizează cu compoziția unică, inclusiv atractanți, stimulente, aminoacizi și extracte speciale, contribuind la eficacitatea lor.

Componentele lichide ale The One Hook Bait Wafters Solubile Purple sunt bazate pe extract de usturoi, cu stimulente de apetit și atractanți suplimentari, armonizând și contribuind la eficacitatea acestuia.

Componentele lichide ale The One Hook Bait Wafters Solubile Black sunt de asemenea unice, conținând extract de pește afumat, împreună cu stimulente de apetit și atractanți care contribuie la eficacitatea acestuia.

Disponibile în dimensiuni de 20mm și 24mm, timpul de dizolvare este influențat de mulți factori, așa că este recomandabil să se calculeze între 3-5 ore, în funcție de dimensiune și temperatura apei.

Cu gama de produse lichide The One The Stim, putem intensifica și mai mult boilies-urile, evidențiind componenta lichidă care performează cel mai bine în condițiile date. Poate fi folosit ca dip, dar chiar și câteva picături sunt suficiente pentru momeală.

The One
98033-202

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs