THE BIG ONE COOKED BOILIE 1KG FISH LEMON FISH GARLIC
search
  • THE BIG ONE COOKED BOILIE 1KG FISH LEMON FISH GARLIC

THE BIG ONE COOKED BOILIE 1KG FISH LEMON FISH GARLIC


5 articol
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

76,00 lei
Cu TVA 2-4 Zile Lucrătoare
Diametru Boiles
qty
În Stock

Boilies-urile gătite The Big One oferă calitate premium, fără materiale artificiale, oferind un avantaj semnificativ în capturarea crapilor trofeu și asigurând rezultate remarcabile. Ingredientele sunt bogate în proteine, tratate cu enzime și conțin extracte solubile în apă, bogate în aminoacizi liberi. Componentele lichide reflectă, de asemenea, această calitate, fiind în armonie cu stimulanții de apetit și atractanții care amplifică efectele dorite. Caracteristic întregii familii de boilies este eficacitatea lor în aproape orice condiții, datorită anilor de dezvoltare.

Varietatea LEMON&FISH&GARLIC, cu conținutul său de extract de proteină de pește lichid, poate fi remarcabil de eficientă. Usturoiul și lămâia sunt alegeri bune individual în pescuitul crapului, dar combinația acestor trei ingrediente amplifică succesul.

Varietatea KRILL&PEPPER, cu conținutul său de extract lichid de krill, poate fi remarcabil de eficientă. Extractul de piper este o alegere bună de sine stătătoare în pescuitul crapului, dar combinația acestor două ingrediente intensifică succesul.

Varietatea INSECT, cu conținutul său de extract de insecte de înaltă calitate, poate fi remarcabil de eficientă, deoarece insectele constituie o parte semnificativă din dieta naturală a crapului.

Varietatea SWEET CHILI evidențiază iuțeala care se poate dispersa în apă chiar și la distanțe mai mari, făcând-o detectabilă de pești de departe. De asemenea, ajută la selectivitate, deoarece aroma picantă este favorizată de crapii mari.

Disponibile în dimensiuni de 20mm și 24mm, permițând astfel să nu fie compromisuri în ceea ce privește distanța, selectivitatea și timpul de dizolvare. Fiind o variantă gătită, se înmoaie încet și se dispersează într-un ritm gradual. Deși mulți factori influențează acest proces, este recomandabil să se calculeze aproximativ 72 de ore, în funcție de dimensiune și temperatura apei.

Liniile de produse lichide The One pot intensifica boilies-urile, evidențiind componenta lichidă care performează cel mai bine în condiții specifice. Acest efect poate fi obținut prin înmuierea produsului lichid ales cu cel puțin o jumătate de oră înainte de utilizare. Când sunt complementate cu liniile de produse The One Secret Juice și The One Liquid Activator, se pot obține rezultate excepționale.

The One
98033-202

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs