Nadă Haldorádó Gold Feeder - Champion Corn
search
  • Nadă Haldorádó Gold Feeder - Champion Corn

Nadă Haldorádó Gold Feeder - Champion Corn


Descoperiți Haldorado Gold Feeder, nadă 100% naturală care l-a ajutat pe Gabor Dome să câștige titlul de campion la feeder în Ungaria în 2013. Ideală pentru pescuitul albinuței și peștilor prudenți, cu rezultate excelente în orice sezon.

5 articol
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

20,00 lei
Cu TVA 2-4 Zile Lucrătoare
qty
În Stock

Cu ajutorul nadei Haldorado Gold Feeder, Gabor Dome, a castigat in 2013 titlul de campion la feeder in Ungaria, pe Lacul Velence. Acest material de hranire contine 100% ingrediente naturale. Nu exista nici o aroma sintetica sau aditivi artificiali. Semintele prajite, macinate, turta dulce, crustacee de cea mai buna calitate si alte 13 ingrediente valoroase il fac unic, oferindu-i un miros de neegalat si un gust delicios, dulce.

Acest amestec isi exercita, de asemenea, atractivitatea atunci cand pestele nu este atras de nadele clasice, astfel incat acestea sunt ineficiente. Culoarea maro-galbuie, nu este deloc vizibila in coloana de apa, astfel incat pestii prudenti sunt determinati sa se apropie si sa guste din nada. Aceasta nada poate fi utilizata eficient in orice sezon, cu rezultate exceptionale in special la albitura.

Haldorado
HGF-CC

Fisa tehnica

Greutate Nadă
Sub 1kg
Culoare Nadă
Galben

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs